Són molts els estudis que han demostrat que realitzar exercici a l’exterior aporta un plus addicional de benestar, autoestima i motivació. Des del Complex Esportiu de Valldoreix t’expliquem els punts claus de l’entrenament a l’aire lliure.

En primer lloc, millora l’obtenció de Vitamina D. Actualment tenim, en general, dèficit d’aquesta vitamina, això provoca un increment del risc de patir certes malalties com la diabetis i diversos tipus de càncer. Per tant podem afirmar que aquest nutrient és molt beneficiós per la salut en general.

La combinació de l’exercici físic i l’exposició al sol és perfecte per potenciar els nivells de dopamina, serotonina així com d’endorfines. D’aquesta manera obtenim també beneficis pel que fa a la nostra salut mental.

L’entrenament a l’aire lliure i principalment si aquest es realitza en un entorn fora de les grans ciutats, ens ajuda a connectar amb la natura i el silenci, bàsics per poder fomentar la relaxació mental i corporal.

Des del Complex Esportiu de Valldoreix, som conscients del nostre entorn privilegiat, és per això i aprofitant que ve el bon temps, estem oferim bona part dels nostres serveis a l’exterior, com són: activitats dirigides, sala de fitness, pàdel i piscina.

T’esperem al Complex, a l’aire lliure i en mig de la natura perquè realitzis els teus entrenaments de la forma més beneficiosa possible.

Necessites ajuda ?