Objectius

Com a professionals de l’esport, la nostra vocació és la de servir-vos tan bé com puguem, que us sentiu a gust amb nosaltres, que feu esport i que feu salut.

Els nostres objectius com a professionals:

  • Satisfer les necessitats de la població en relació a la pràctica esportiva.
  • Millorar la qualitat de vida i la condició física, creant i educant hàbits de salut que tinguin com a finalitat la regularitat en l’esport.
  • Orientar a l’usuari cap al tipus d’activitat física més adequat per a ell, dirigint-lo sempre a una activitat saludable en funció de les seves característiques.
  • Garantir una atenció personalitzada òptima i professional als usuaris, complimentada amb el disseny d’una programació d’activitats, que prengui com a referència les bases de l’esport per a tothom, d’acord amb les possibilitats de la instal·lació.
  • Promocionar i augmentar la socialització dels usuaris mitjançant la pràctica esportiva i la convivència dins d’aquest àmbit.
  • Desenvolupar un pla per la creació de grups d’usuaris amb interessos comuns, facilitant així la interrelació entre ells.

L’equip

Núria Sabat

Núria Sabat

Directora del Complex

Jo sóc la Núria i fa disset anys i sis mesos que treballo al Complex Esportiu de Valldoreix. Sóc la directora del Complex i tinc el plaer d’haver compartit tots aquests anys amb tot aquest equip tan fantàstic que ho fan tan bé i que donen tan bon rotllo i bona energia, no només a mi, sinó a totes les persones que tenen contacte amb ells. 

Jo faig esport perquè ja el tinc integrat a la meva vida, no concebo la meva vida sense fer esport, perquè m’ajuda a treure tensions i ha sentir-me millor. M’agrada que els nostres clients sentin també això, és el nostre objectiu. 

Oriol Madurell

Oriol Madurell

Tècnic

Jo sóc l’Oriol Madurell i fa dos anys que treballo al Complex Esportiu de Valldoreix. Actualment estic executant les classes d’Aquagym, Aquatono, Tonificació, Spinning i Fit Complex, a més de realitzar entrenaments personals de piscina.

Jo faig esport perquè m’agrada, em sento realitzat i perquè em motiva molt. També m’ajuda a desconnectar. Una de les frases que més m’agraden és la de: “no deixis que ningú et posi els teus límits, posa-te’ls tu, i dia a dia supera’ls!”.

Virtu Gomez

Virtu Gomez

Coordinadora d'atenció al usuari

Jo soc la Virtu i porto catorze anys treballant al Complex Esportiu de Valldoreix. Soc la primera persona que veus quan entres al Complex i sempre estic disposada a ajudar-te en tot allò que necessitis.

Intento fer esport, encara que em costa, però últimament m’ho he proposat més. El que si que puc dir és que he arribat a veure veritables miracles des de aquí. No únicament veig canvis físics, sinó també canvis en l’actitud de les persones i en els seus estats d’ànim.

M’agrada molt ajudar a la gent i crec que aquí al Complex moltes vegades ho aconsegueixo i em sento molt realitzada amb la meva feina.

Fran Abellan

Fran Abellan

Tècnic

Jo sóc el Fran i fa vuit anys que treballo al Complex Esportiu de Valldoreix. Les classes que executo són Cardio Power, Aerodance i Ioga. Els meus objectius en fer esport és tenir honestedat amb el meu cos i tenir un equilibri entre la ment, el cos i la respiració. Però l’objectiu més gran és el de la felicitat, perquè l’esport et porta trobar-te bé i tenir felicitat. 

Amb les meves classes aconsegueixes treballar la coordinació, la tonificació, l’entusiasme, la resistència i sobretot la socialització en trobar-te amb altres persones. 

La frase amb la qual més m’identifico és: “ a major presència, major essència”.

 

Jesús García

Jesús García

Tècnic

Soc el Jesús i porto al Complex Esportiu de Valldoreix quatre anys. Em podreu trobar a les classes de Body Pump, GAC y Workout.

A nivell personal sempre m’ha agradat molt l’esport en general, he treballat en temes relacionats amb la música i també és una manera de combinar les dos coses. Gaudeixo fent rutes de muntanya, esport a  l’exterior i d’alt risc ja que m’agrada aquest punt d’adrenalina.

Moltes vegades comento a les meves classes que no per fer molt aconseguirem més objectius. És més important que el que fem ho realitzem bé, és millor fer menys però fer-ho bé.

 

 

Helena Figuerola

Helena Figuerola

Tècnic

Jo sóc l’Helena i fa dotze anys que treballo al Complex Esportiu de Valldoreix. La classe que jo executo és la de Pilates.

Els beneficis que tenim en fer-la són molts. Tonifiquem de nivell intern a extern; som conscients de la feina que fem, és a dir, com la fem; ens preparem atlèticament per qualsevol esport; evitem lesions; eliminem patologies derivades de vicis posturals; guanyem una bona correcció postural; reduïm o eliminem els dolors d’aquestes patologies i quan arribes a una classe, pots arribar cansat mentalment i físicament, i en sortir de la classe surts totalment renovat/da. 

 

 

Montse Noguera

Montse Noguera

Tècnic

Jo sóc la Montse Noguera, i fa disset anys que treballo al Complex Esportiu de Valldoreix. Les classes que jo executo són Tonificació, Tonoenergy i Aquagym

Amb l’esport em sento molt bé anímicament i físicament i això és el que jo vull transmetre als meus alumnes, amb molta motivació i felicitat. Intento que tingueu moltes ganes de venir, no només per fer esport, sinó també per compartir moltes altres coses com són l’alegria, l’amistat, la complicitat… 

Som una família i així és com vull que els meus alumnes veieu el Complex, com una gran família.

Carlos Noguera

Carlos Noguera

Socorrista

Jo sóc el Carlos Noguera i fa un any que treballo al Complex Esportiu de Valldoreix. Actualment treballo de socorrista i la meva funció és prevenir i actuar en cas d’algun accident i controlar qualsevol situació que pugui ocórrer. 

M’encanta practicar esport, normalment solc practicar quasi tots els dies esport, m’ajuda a desconnectar de la rutina, dels exàmens, treballs, etc.

Verónica Llorens

Verónica Llorens

Tècnic

Jo sóc la Verònica Llorens i fa tretze anys que treballo al Complex Esportiu de Valldoreix. La classe que jo executo és la de Pilates-Ioga. 

Fent la meva activitat pots aconseguir molts beneficis pel teu cos: aprens a dialogar, a sentir, a conèixer el teu cos, a respectar-lo i a donar-li el que demana i el que necessita, entre d’altres. La clau és no fer més del que el teu cos pot fer, però tampoc fer molt poc. 

Jo faig esport perquè és l’expressió de la vida que viu dins meu. L’objectiu que tinc en fer-lo és el benestar des d’una forma holística.

Cristina Ramírez

Cristina Ramírez

Tècnic

Jo sóc la Cristina i porto al Complex set anys. Les classes que jo executo son Sh’bam i Body pump.

Faig esport perquè m’agrada, és la meva passió i principalment m’agrada molt les activitats dirigides, el fer esport en grup.

El que dic sempre es que cal sortir de la zona de confort i anar més enllà. D’aquesta manera podràs aconseguir tot allò que et proposis i arribaràs molt lluny.

Xavier Ortega

Xavier Ortega

Marxa nòrdica

Jo soc el Xavi i porto 3 anys al Complex Esportiu de Valldoreix. Hem podeu trobar fent l’activitat de Marxa nòrdica, Gimnàstica abdominal hipopressiva i Pilates.

Fa 7 anys que practico la marxa nòrdica, possiblement l’entrenament més complert que podem trobar, és sens dubte el meu preferit ja que està enfocat a la salut i per mi s’ha convertit en un estil de vida.

Necessites ajuda ?