El Complex

El Complex Esportiu de Valldoreix, situat en un entorn privilegiat del municipi de Valldoreix, és un centre destinat a la pràctica de l’activitat física i l’esport, adreçat a totes les edats i on les famílies poden compartir experiències i gaudir-ne plegats.

Un dels objectius del Complex Esportiu de Valldoreix és oferir i fomentar una relació directa i familiar amb els seus socis i usuaris que, fidels a aquesta filosofia, accepten les propostes i contribucions de millora, que augmenten la qualitat de l’oferta i el servei esportiu de Valldoreix.

La nostra línia de treball s’adreça al benestar de les persones i, gràcies a l’equip de professionals que conformen el Complex, oferim un servei amb una relació qualitat-preu immillorable, garantint el millor servei amb una gran disponibilitat de quotes. Sempre es pretén innovar en les activitats, pensant en les demandes dels socis i abonats per satisfer les seves necessitats.

El tracte personalitzat i càlid que es respira en el centre és un dels seus atractius. Tothom s’ha de sentir com a casa! A la vegada, proposem un ambient distès i d’entreteniment, pel que es realitzen sortides de cap de setmana, s’organitzen campionats i esdeveniments on pugui  participar tota la família. També donem servei a grups independents, com el Casal d’Avis de Valldoreix i associacions de persones discapacitades, com el Centre Gurú o ASDI.

La nostra vocació és oferir el millor servei possible, amb l’objectiu de fer sentir bé la gent que fa esport i activitat física, promovent la salut per sobre de tot.

L’esport es relaciona amb la joventut, però està vist que no té edat, sinó que fa rejuvenir a la persona, la vida dinàmica, la perseverància i l’èxit

Necessites ajuda ?