Activitats Dirigides

exclama

ÉS OBLIGATORI

 • Esperar per entrar a les sales d’activitats dirigides fins que la sessió anterior hagi finalitzat.
 • L’ús de tovallola en qualsevol sala de la instal·lació.
 • Deixar bossa, casc o altres objectes personals a la taquilla, per poder utilitzar les instal·lacions.
 • Fer servir roba d’esport.
 • Endreçar el material que s’ha fet servir per realitzar l’activitat.
 • Desconnectar el telèfon mòbil durant les classes.
 • Buidar les taquilles abans de sortir de la instal·lació. (Recordeu que disposem de taquilles de lloguer).

notes

ÉS RECOMANABLE

 • Arribar a l’hora a les activitats. L’escalfament es molt important per prevenir lesions i preparar l’organisme per l’exercici físic.
 • Beure aigua de manera regular durant les sessions.
 • Seguir les indicacions i consells del tècnics.
 • Notificar al centre qualsevol patologia, lesió o malaltia, que pugui tenir una incidència en la persona a l’hora de la pràctica d’activitat física.

llista

QUÈ CAL PORTAR?

 • ACTIVITATS EN SEC: pantalons curts, xandall o malles. Samarreta i sabatilles d’esport.
 • ACTIVITATS AQUÀTIQUES: banyador, ulleres de natació, casquet de bany (temporada d’hivern), sabatilles de piscina i tovallola o barnús.

 

 • Les sessions d’activitats són un exercici de grup.
 • Si us plau, segueix les normes per a que tothom pugui gaudir d’un entrenament efectiu i segur.
 • A partir dels 10 minuts d’inici de les classes, es prega s’abstinguin d’entrar per respecte al monitor i usuaris.

Descripció de les activitats

(A-Z)

 • Actualment les activitats ofertades són les que consten a la graella d’activitats dirigides: AERODANCE, AQUAGIM, AQUATONO, BODY PUMP, CARDIO POWER, FIT COMPLEX, GAC, GYMSUAU, HIIT, IOGA, PILATES, PILATES-IOGA, SH’BAM, SPINBIKE, STRETCHING, TONIFICACIÓ I TONO ENERGY.

AQUAGYM

Classe de condicionament físic mitjançant exercicis en el mitjà aquàtic. Es treballa la força, el sistema cardiovascular, la coordinació i la flexibilitat amb moviments fets contra la resistència que ofereix l’aigua, augmentant la consciència corporal i postural. Tots els moviments requereixen de l’activació del centre del cos amb una execució fluida i harmònica. S’aconsegueix una protecció de la columna vertebral i una estabilització de tot el cos. Altra capacitat que es fa servir és el treball de la respiració que s’incorpora al moviment per obtenir més qualitat i fluïdesa, al mateix temps que facilita la flotació i l’augment de la capacitat pulmonar.

AQUATONO

Activitat aeròbica amb suport musical realitzada a l’aigua. La seva resistència dificulta els moviments i la velocitat d’execució. Es fa servir un material específic que ens ajudarà en els desplaçaments o augmentarà la resistència. Amb aquest tipus d’activitats assolirem una millora del to muscular i de la capacitat aeròbica, amb l’avantatge de no patir un impacte a nivell articular. La intensitat i el ritme de la sessió es més dinàmic i més alt que en l’aquagym.

AERODANCE

Classe de ball on experimentaràs un seguit de sensacions que t’ompliran d’alegria i ganes de viure. En tot moment es fa present la llibertat en el moviment. Vine a ballar, sigues el protagonista en cada ball, activa el sistema cardiovascular i nota la connexió de les teves emocions amb la música.

ABDOMINALS EXPRESS

Treball de condicionament físic de tota la musculatura abdominal. Es treballen diferents tipus d’exercicis, corregint les diferents posicions i moviments. Treball molt necessari pel control i l’estabilitat del cos. Gràcies a l’enfortiment d’aquesta zona evitarem sobrecàrregues o lesions a nivell d’esquena.

FIT COMPLEX

Mètode d’entrenament funcional que augmenta el metabolisme basal mitjançant la metodologia HIIT o HIFT. Es treballa el sistema cardiovascular i el to muscular amb una despesa calòrica molt alta. A més, desenvolupa el treball abdominal i la coordinació en general, aconseguint un to de força òptim. Els exercicis es realitzen amb sacs, cordes, tensors, rodes, peses o altres materials que complementen el tipus d’entrenament.

CROSSTRAINING

És una sessió d’entrenament funcional on es treballarà amb el propi cos o diferents materials com, manuelles, barres, gomes…
És una classe que engloba diferents exercicis d’alta intensitat, tant de força com de treball cardiovascular i treballem els diferents grups musculars. En aquesta classe potenciaràs la condició física.

CARDIO POWER

Vols notar l’activació dels teus músculs sense sentir la tensió? Vine a gaudir d’una sessió on treballaràs les parts més importants del teu cos. A la vegada, crema calories i diverteix-te. Surt de la teva zona de confort i experimenta la revolució del moviment.

BODY PUMP
Programa creat per les Mills/AEFA

És un concepte d’exercici en el qual es treballen tots els músculs. Una sessió de Body Pump és molt completa, perquè enforteix, augmenta la resistència, tonifica i defineix la nostra musculatura més que cap altra classe de condicionament físic. Es tracta d’una sessió pre-coreografiada de 60’ en la qual es fa servir una barra amb pesos i música; cada tres mesos es canvien les coreografies.

Aquest tipus de sessions poden ser realitzades tant per persones principiants com per alumnes amb experiència. La intensitat de la sessió s’incrementa afegint més pes a les barres.

HATHA IOGA

Classe dirigida a persones que volen un treball més espiritual, i en el qual, mitjançant una sèrie de “asanes”, s’intenta relaxar la ment i el cos. Les “asanes” són una consecució de moviments dirigits pel mestre de ioga amb les quals s’arriba a un objectiu concret, com pot ser la relaxació de la musculatura de la cara, l’esquena, les cames, etc. O bé per treballar un cicle respiratori, ja sigui donant prioritat a l’expiració o la inspiració. Les sessions duren 60’.

GAC

Classe seqüenciada de condicionament físic de 30 minuts intensos amb suport musical on es treballa el to muscular de la zona del gluti, els abdominals i les cames.

GYM COMPLEX

En aquesta sessió treballaràs des d’una part d’estiraments fins a una part de força sempre encarada a un nivell mitjà. Es treballarà amb propi cos, bandes elàstiques, pilotes de Pilates i foam roller.

GYM IOGA

És una classe on treballaràs la tonificació a partir de moviments del ioga. La sessió es realitza dins d’un ambient de molt bon rotllo i això fa que la classe es faci molt amena. Ajudaràs a estirar bé tots els teus músculs a l’hora que els tonifiques.

PILATES

L’objectiu d’aquesta classe de condicionament físic és mantenir un cos sa i atlètic, guanyar força, mobilitat, flexibilitat i equilibri, amb una seqüència d’exercicis localitzats.

Els resultats comencen a ser evidents des de les primeres sessions. Desapareixen les molèsties posturals, guanyem energia i, progressivament, es milloren la mobilitat i l’estètica.

Per cada exercici es donen pautes d’execució com són la respiració i la concentració. Els exercicis es van tornant més fàcils a cada sessió, amb la seguretat que sabem el que fem i per què ho fem.

Quan acaba la classe, es dediquen uns minuts a fer una relaxació molt gratificant, amb la finalitat de treure tensions a nivell emocional, com pot ser l’estrès, les preocupacions, les presses… transformant-los en satisfacció.

PILATES-IOGA

Fusió de les disciplines de pilates i ioga, on es vol aconseguir un treball holístic i integral del cos a partir de les diferents tècniques d’aquestes disciplines. L’objectiu és aprendre i conèixer els mecanismes d’activació i condicionament del cos, mitjançant un programa que busca el benestar físic i la consciència corporal. Ideal per problemes d’esquena, escurçaments musculars, poc to muscular i abdominal.

SPINBIKE

Activitat que es realitza a sobre d’una bicicleta i amb suport musical. Aquesta activitat està dissenyada pel tècnic. Inclou un entrenament amb canvis de ritme, que faran que l’usuari treballi principalment la seva capacitat aeròbica i anaeròbica. És una activitat dirigida a tothom amb la intenció de millorar la seva capacitat aeròbica i el VO2 màx. Crema greix i augmenta el metabolisme, degut al tipus de treballs. Les sessions duren 60’.

STRETCHING

Forma de treball corporal que elonga els músculs i tendons amb l´objectiu de guanyar elasticitat, prevenint lesions i millorant la nostre flexibilitat. Amb l´edat, i degut a les tensions psíquiques a les que estem sotmesos, els músculs i tendons esdevenen més rígids, desequilibrant la nostre estructura òssia. Es produeix una sensació de malestar o dolor al fer-se més curt el múscul.

Els estiraments és treballen mantenint una sèrie de postures o exercicis especialment dissenyats per a que el múscul o grup de músculs, en repòs i per un període de temps, es vagin estirant progressivament.

És important destacar el paper de la respiració en els estiraments. En molts casos, el múscul del diafragma està bloquejat produint una respiració alta o superficial. Amb la reeducació de la respiració aconseguim tornar a la respiració natural permetent que entri més volum d´aire. Les cèl·lules estan millor oxigenades i això provoca una millora de la salut en general.                              Aquest treball contempla també la tonificació moderada de la musculatura. És aconsellable complementar-ho amb altres activitats que treballin el sistema cardiovascular.

TONIFICACIÓ

Sessió de condicionament físic que farà que notis tota l’estructura del teu cos. Evoluciona des del teu propi sistema, equilibrant les parts del cos que més ho necessiten. Treballa la força i el sistema cardiovascular. La sessió finalitza amb estiraments i exercicis de relaxació.

TONOENERGY

Aquesta activitat està encaminada a millorar el to muscular de l’usuari, mitjançant el propi cos o amb ajut de material: gomes de resistència, manuelles, barres de pes, etc. Es fa servir també suport musical amb coreografia o sense. La sessió es desenvolupa amb tasques que fan treballar els diferents grups musculars per assegurar així la millora de la musculatura. La diferència amb altres activitats de tonificació la trobem en la dinàmica i el ritme més elevat. 

TONO STEP

És una sessió on el gran protagonista és el step i tota la classe gira al voltant d’aquest material al qual també li podem afegir manuelles, gomes… és una classe que ajuda a perdre greix i pes corporal i guanyar agilitat i flexibilitat.

WORKOUT EXPRESS

Treball de condicionament físic mitjançant l’entrenament funcional d’alta intensitat. Augmenta la capacitat d’assimilació d’oxigen de l’organisme (VO2 màx.). També treballa altres capacitats com la força, la resistència i la coordinació. Es realitza a la sala de fitness i té una durada de 30 minuts.

ZUMBA

Classe de treball cardiovascular i condicionament físic a través del ball. Deixa’t portar per la música i passa una estona divertida, alhora que et poses en forma. Aquestes classes inclouen ritmes exòtics barrejats amb música llatina i internacional, plena d’energia. És fàcil, efectiva i realment emocionant.

Necessites ajuda ?