Activitats Extraescolars 2023-2024

natació

Escola de natació

A l’escola de natació dividim els grups per nivells, tant amb els petits com amb els grans. Amb els petits treballem la familiarització, la millora de la flotació, la propulsió i la tècnica dels estils. I amb els grans, la tècnica dels estils i la iniciació a altres esports aquàtics (aletes, salts, waterpolo…). Cal portar la roba adequada: casquet de bany, banyador, xancles i tovallola. El material auxiliar el facilitem dins l’activitat.

Club de natació de competició

triatló

Escola de triatló

El Triatló Junior és una activitat adreçada a nens i nenes de 8 a 17 anys amb l’objectiu d’introduir-los en aquesta disciplina olímpica que reuneix la natació, el ciclisme i la cursa a peu.

pàdel

Escola de pàdel

El pàdel és un esport que s’adapta a tot tipus d’edats, des dels més petits als més grans. Aquest esport complementa el desenvolupament òptim dels nens i joves, treballant aspectes o capacitats tan importants com la coordinació, resistència, força, agilitat física i mental, pressa de decisions, col·laboració i companyerisme.

L’escola de pàdel treballa des de la iniciació, és a dir, la familiarització amb l’esport, fins al perfeccionament o tecnificació d’aquest. Es treballa per nivells, mitjançant una prova inicial i uns criteris objectius d’ensenyament. Cada nen és agrupat segons el seu nivell d’inici, en grups màxims de sis alumnes. Cada sessió està desenvolupada segons el nivell del grup, amb el seu programa i metodologia adient.

Consulta més informació de les nostres activitats extraescolars al fulletó.

També pots consultar les tarifes aquí.

Necessites ajuda ?