Aviat es complirà un any de l’inici de la pandèmia per Covid-19 i tot l’equip del Complex vol aprofitar l’ocasió per agrair-vos de tot cor la confiança dipositada al llarg d’aquest temps.

Sens dubte ha estat un any que marcarà per sempre les nostres vides. De sobte, ens vam veure amb l’obligació i responsabilitat de canviar la nostra forma de funcionar i de relacionar-nos. Com bé va dir Stephen Hawking “la intel·ligència és la capacitat d’adaptar-se als canvis” i al llarg d’aquests mesos ens heu demostrat la vostra flexibilitat i bona predisposició a mesura que les autoritats competents marcaven la normativa a seguir per part del nostre sector.

Des del Complex Esportiu de Valldoreix, tenim clar que l’esport és essencial per la salut física i mental de tots, per tant, seguirem treballant i dirigint els nostres esforços en donar-vos un espai on poder gaudir de la pràctica esportiva amb totes les garanties de seguretat i higiene.

Són nous temps, en els quals és molt necessari el suport mutu, tot l’equip seguirem enfocats en ajudar-vos i proporcionar-vos bones estones al Complex. Ens sentim molt agraït i afortunats de tenir-vos amb nosaltres.

GRÀCIES!

Necessites ajuda ?