Benvolguts usuaris/es,

Desitgem que aquest missatge trobi a vostès i les seves famílies amb bona salut.

Hem rebut innombrables mostres de suport i solidaritat cap al complex, fent-nos saber la preocupació de poder tornar a la normalitat com mes aviat millor, compartim i agraïm profundament la seva comprensió i afecte davant un panorama com l’actual.

És una alegria per nosaltres comunicar-vos que amb l’entrada a la fase 1, el proper dilluns dia 1  de juny el Complex reobre les seves portes per començar amb l’activitat de pàdel i entrenaments individualitzats.

A partir de dilluns dia 8 de juny es realitzaran també activitats dirigides a l’aire lliure amb 1/3 de l’aforament total. Al llarg de la setmana publicarem l’horari a la nostra web i us informarem del procediment de reserva de places via correu electrònic.

Totes les obertures compleixen amb nous protocols d’higiene i seguretat per garantir un entrenament sense risc de contagi. Per complir aquests protocols, caldrà la cooperació de tots i totes nosaltres pel que us demanem la màxima responsabilitat.

D’altra banda, us comuniquem que el dia 1 de juny es giraran les quotes de tots els usuaris que tingueu quota de només pàdel. Si tens una quota diferent i vols jugar a pàdel durant aquesta setmana, avisa’ns per activar-te la quota. Podeu enviar un correu electrònic o un whatsapp al 616956064.

Durant aquesta primera setmana també teniu l’opció de reservar com un no abonat.

El dia 8 de juny, es girarà la part proporcional mensual de les quotes que incloguin activitats dirigides. No es giraran les quotes de només piscina o només sala de fitness fins que no es pugui donar el servei.

A partir de demà dissabte, el sistema de reserves online estarà disponible per fer les reserves en el nou horari, que serà de 9-13 i de 17 a 21 h. de dilluns a divendres i que esperem que es pugui anar ampliant fins a arribar a l’horari que teníem abans de la pandèmia.

Gràcies per continuar confiant en nosaltres.

Necessites ajuda ?