Tots sabem la importància que té mantenir-se actius i practicar exercici físic de forma regular. L’exercici ens ajuda a mantenir-nos en el nostre pes saludable, ens ajuda a alliberar tensió quan estem estressats, és necessari per aconseguir més força i resistència, fa que sigui més fàcil agafar el son i que aquest sigui de millor qualitat, promou la socialització i ajuda a prevenir i combatre molts tipus de malalties. És precisament en aquest últim punt on avui volem aturar-nos.

Des del Complex Esportiu Valldoreix ens hem fet ressò d’una notícia que volem compartir amb vosaltres. Segons un recent estudi elaborat per L’Institut Cardiovascular de L’Hospital Clínica San Carlos de Madrid, l’activitat física augmenta la probabilitat de supervivència fins a 8 vegades enfront de persones sedentàries. Dit estudi, publicat en la revista americana Infectios Diseases and Therapy, es va realitzar amb una mostra de 520 pacients entre 18 i 70 anys. Tots ells hospitalitzats per COVID-19 durant la primera onada de la pandèmia. Aquests pacients es van dividir en dos grups: els que tenien una vida sedentària (57,1%) i els que feien exercici de forma regular de mínim 30 minuts 2 cops per setmana (42,9%). El grup que feia activitat física de manera regular presentava un risc de mortalitat de l’1,8% enfront del 13,8% del grup amb un estil de vida sedentària.

El Dr. Julián Pérez-Villacastín, director de L’Institut Cardiovascular del Clínico, comenta: “Fins ara es recomanava controlar els factors de risc i fer activitat física de manera regular, però sense gaires evidències científiques; però a partir d’ara realitzar exercici físic de forma regular es converteix en un factor primordial, ja que redueix vuit vegades la possibilitat de morir per COVID-19 quan la persona precisa ingrés hospitalari.”

¿Ets dels que porten una vida sedentària o practiques exercici físic de manera habitual?

Des del Complex Esportiu Valldoreix us convidem a gaudir de les nostres instal·lacions: pistes de pàdel, piscina coberta a l’hivern i descoberta a l’estiu, activitats dirigides, sala de fitness, entrenaments personals, campus pels més petits de la casa i molt més. Tenim una àmplia zona exterior on realitzem la majoria de les nostres activitats així com una gran zona d’aparcament gratuït.

I per posar-ho encara més atractiu, gaudeix de les nostres PROMOCIONS VIGENTS.

Necessites ajuda ?