Benvolguts pares i mares,

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos del procés d’inscripció que hem establert en els diferens campus d’estiu que organitza el Complex.

Aquest any, com a situació d’excepcionalitat no es faran excursions amb autocars pel risc que contempla la logística i es recomana afavorir les activitat a l’aire lliure.

Tot i això, mantindrem l’essència que ens caracteritza des de fa molts anys.

El complex reuneix una sèrie de condicions que ens facilitaran portar a la pràctica una sèrie d’activitats com poden ser, en el cas de les Escoles Esportives, jocs aquàtics i cursets de piscina, jocs tradicionals a l’aire lliure, esports com l’atletisme, que afavoreixen l’esport individual, jocs amb pilota en espais que es pugui mantenir la distància entre els participants i activitats que beneficien la conducta dels nens com la dansa i el ioga. A més, remarquem l’aprenentatge, l’educació i les conductes envers el COVID-19 per preservar la salut de tothom.

En el cas del Tot Terreny, lamentablement, aquests any, no podrem continuar amb la dinàmica de les excursions diàries però si que plantegem activitats i reptes molts interessants i motivants per ells. En aquest nou marc, la natura serà la gran protagonista: excursions a la muntanya, BTT, raids d’aventura, trekking, gimcanes, curses d’orientació, activitats aquàtiques, activitats de fitness, etc…Si la normativa ho permet conforme avancen els dies, valorarem la possibilitat d’ampliar activitats.

El Campus de pàdel es l’activitat que menys variacions ha sofert. Continuem amb els nivells de iniciació i perfeccionament en funció de l’habilitat de cada nen i amb la realització d’activitats comunes a totes les edats:  conceptes tècnics i tàctics, condicionament físic, jocs esportius i curset de natació.

A continuació us adjuntem el document amb els protocols establerts.

 

Dates Tot Terreny, Escoles esportives i Campus pàdel.

Setmana 1 del 28 de juny al 2 de juliol

Setmana 2 del 5 al 9 de juliol

Setmana 3 del 12 al 16 de juliol

Setmana 4 del 19 al 23 de juliol

Setmana 5 del 26 al 30 de juliol

Setmana 6 del 30 d’gost al 3 de setembre

Setmana 7 del 6 al 10 de setembre

 

PREU per SETMANA

Horari únic de 9:00h a 17:00h: 205,00 €

 

Procés d’inscripció

A partir del 24 de maig, inscripcions sense cita prèvia.

Atentament,

L’equip tècnic
Complex Esportiu de Valldoreix

 
Necessites ajuda ?