Normativa 2023 de les Pistes de Pàdel del Complex Esportiu Valldoreix

Les persones usuàries i abonades es comprometen a complir les normes d’ús que s’inclouen en aquesta publicació, les que estan exposades als diferents espais i serveis, i a seguir les indicacions dels tècnics i el personal de la instal·lació. Els menors, fins a 14 anys, han d’accedir a la instal·lació acompanyats d’un adult, preferentment familiar, que en tot moment se’n faci càrrec.

Pistes

La instal·lació disposa de 5 pistes de pàdel. De la 1 a la 4 al davant de la porta principal i la 5 a la terrassa.

Horari

Es podrà reservar des de les 7 h. fins a les 22 h. de dilluns a divendres i de 9h. a 21h. dissabtes i diumenges (segons temporada), els que juguin a última hora hauran d’acabar abans per a la dutxa o anar-se’n sense dutxar a casa. Les reserves tindran un horari fixat al sistema i en cap cas es podrà modificar la duració que serà d’1 h.

 

Quotes abonats mensuals:

• Abonat quota MATI: Pot fer ús de la instal·lació de 7 a 15 h. de dilluns a divendres i els caps de setmana a qualsevol hora.
• Abonat quota MIGDIA: Pot fer ús de la instal·lació de 12 a 16 h. de dilluns a divendres i els caps de setmana a qualsevol hora.
• Abonat quota TARDES: Pot fer ús de la instal·lació de 16 a 22 h. De dilluns a divendres i els caps de setmana a qualsevol hora.
• Abonat quota CAP DE SETMANA: Pot fer ús de la instal·lació els caps de setmana a qualsevol hora (dissabte i diumenge).
• Abonat quota TOTAL: Pot fer ús de la instal·lació sense restricció horària.

Tarifes marcades pel Complex Esportiu Valldoreix:

• Horari matins de dill. a div. ( 7h. a 17h.): 13€ /h per pista.
• Horari tardes de dill. a div. (17h. a 22h.): 25€ /h per pista.
• Horari caps de setmana (de 9h. a 21h.): 24€ /h per pista.
• Llum: 1 euro/hora per persona.
• Partits públics: 1 euro/hora per persona, addicional al cost inicial de la pista segons el tipus d’usuari.

Normativa i funcionament

Els usuaris podran formalitzar la reserva de les pistes amb 7 dies d’antelació.
L’horari de la llum serà establert per la instal·lació en funció de les necessitats en cada època de l’any i s’haurà d’abonar en el moment de la reserva.
El titular de la reserva es farà càrrec del pagament de tota la pista 2 hores després de la reserva en cas de que no s’indiquin els noms dels altres jugadors. En tot moment, la gestió de la reserva és amb Playtomic.
Abans d’iniciar un partit serà condició indispensable que el titular es presenti a recepció per tal de confirmar la reserva online.
Els usuaris no tenen limitació de reserves. No es pagarà quota de llum en els serveis d’entrenaments personals, classes col·lectives, ni escola de pàdel. (Està inclosa dins la quota). Cal realitzar les anul·lacions de les reserves online com a mínim 12 hores abans de l’hora del partit. Passat aquest temps l’usuari no podrà efectuar la cancel·lació de la reserva i Playtomic cobrarà l’import íntegre d’aquesta. Cada abonat, depenent de la quota contractada, podrà jugar un partit al dia dins de la seva franja horària. En cas de voler jugar algun partit més, s’haurà d’abonar l’import corresponent.
En cap cas està permesa l’organització de lliguetes, torneigs o esdeveniments aliens a l’organització del Complex Esportiu de Valldoreix, per part d’abonats o no abonats. No es permet l’entrada d’animals al recinte. No es permet menjar ni fumar en els espais i serveis esportius. S’ha de respectar els horaris d’ús i el temps d’estada de cadascun dels espais i serveis. S’ha d’utilitzar la roba adequada per fer ús de les pistes: samarreta, pantalons curts o xandall i calçat esportiu. No es permet l’entrada amb banyador, xancletes, roba mullada ni amb el tors nu. És a dir, no és permet jugar sense samarreta. La Direcció del club podrà reservar pistes per a la celebració d’esdeveniments esportius (tornejos, exhibicions, …). Només té prioritat de reserva de la pista el Tècnic Esportiu contractat pel Complex Esportiu Valldoreix per a la realització de classes particulars o col·lectives.
L’incompliment de la normativa suposa la pèrdua dels drets adquirits mitjançant l’abonament, drets a la reserva online, l’entrada puntual o la inscripció a qualsevol dels programes i serveis.

 

  • S´ha d’utilitzar la roba adequada per fer ús de les pistes: samarreta, pantalons curts o xandall, i calçat esportiu. No es permet l’entrada amb banyador, xancletes, mullat, ni amb el tors nu. És a dir, no és permet jugar sense samarreta.
  • La Direcció del club podrà reservar pistes per a la celebració d’esdeveniments esportius (torneigs, exhibicions, …).
  • Només té prioritat de reserva de la pista el Tècnic Esportiu per a la realització de classes particulars o col·lectives contractat pel Complex Esportiu Valldoreix.
  • L’incompliment de la normativa suposa la pèrdua dels drets adquirits mitjançant l’abonament, drets a la reserva online, l’entrada puntual o la inscripció a qualsevol dels programes i serveis.
Necessites ajuda ?