¿Sabies que entrenar amb un amic o amiga t’ajuda a motivar-te i a mantenir-te amb bon camí per assolir els teus objectius? Hi ha diversos estudis al respecte i tots ells, han demostrat que la pràctica d’exercici físic amb un altra persona té el potencial de duplicar el rendiment d’aquest exercici.

Des del Complex Esportiu de Valldoreix t’expliquem 3 de les principals raons:

1- Anar al gimnàs amb un amic o amiga és més divertit. Entrenar amb un amic o amiga, compartir aquest moment, sempre és més agradable i ens produeix més satisfacció que no pas fer-ho sols. En les rutines
d’entrenaments que podem fer junts al gimnàs sempre sorgiran situacions que ens faran compartir somriures, converses i moments en les que ens podem ajudar mútuament.

2- Anar al gimnàs amb un amic o amiga és una motivació extra. Un equip de Psicòlegs de la Universitat de Stony Brook de Nova York afirmen que realitzar exercici físic amb amics té una influència positiva en nosaltres i ens anima a fer més exercici. El compromís que agafem al quedar amb un altre per anar junts al gimnàs fa que no tinguem excusa per quedar-nos estirats al sofà i ens motivem per no decebre a l’altra persona.
També és important tenir un company o companya al costat en aquells moments en el que estàs a punt de tirar la tovallola, ja que ella o ell et pot donar aquest impuls extern necessari per augmentar de nou la teva motivació.

3- Anar al gimnàs amb un amic o amiga ens ajuda a sortir-nos de la nostra zona de confort i provar noves activitats. Moltes vegades no provem una nova classe perquè ens sentim insegurs, no volem afrontar aquest moment d’incertesa sols, però si estem amb el nostre company o companya és més probable que un per l’altre ens animem i no ens faci por afrontar la novetat.

Des del Complex Esportiu de Valldoreix som conscients de tots aquests beneficis extres que aporta a l’entrenar amb una altra persona, és per això que volem que vinguis a gaudir de les nostres instal·lacions i per posar-t’ho més fàcil t’oferim MATRÍCULA GRATUÏTA si t’apuntes amb un amic/amiga o més persones. Cal venir presencialment les dues o més persones i és vàlid per totes les edats.

I recorda, junts sempre és millor.

Necessites ajuda ?