Escoles Esportives Estiu 2021

Les Escoles Esportives, Tot Terreny i Campus de pàdel són activitats d’estiu adreçades a nens de 3 a 16 anys.

Escoles Esportives

Adreçat a nens i nenes de 3 a 14 anys. 7 setmanes plenes d’activitats: jocs, tallers, ioga, natació, esports, dansa, pàdel iniciació…

Tot Terreny

Activitats i aventura per a nois i noies de 9 a 16 anys, com curses d’orientació, btt, raid d’aventura, gimcana, piscina…totes les activitats al aire lliure i envoltats de natura.

Campus de Pàdel

Adreçat a nois i noies de 5 a 16 anys. 7 setmanes de Campus intensiu perquè els nois i noies millorin el seu pàdel, treballant aspectes tècnics i tàctics. I, a més de pàdel, curset de natació i altres activitats.

Inscripcions

S’entregaran tiquets de matriculació a partir del 22 d’abril. El tiquet no garanteix la plaça però és imprescindible per fer la matrícula.

Matriculacions

Del 3 de maig fins al 21 de maig.

Preguntes Freqüents

Quina és la ràtio de nens per monitor de les Escoles Esportives i Tot Terreny?

Està marcada per la legislació vigent de la Llei de professionals de l’esport 2008 i el Decret del 267/2016.

Quina és la titulació i l’experiència dels tècnics?

Els tècnics que treballen amb nosaltres són titulats en LCAFE, Grau d’Educació Física,  en graus  Superiors d’activitat física i esport o en grau mig (CAFM). Amb una experiència contrastada en feines d’aquest àmbit. Els tècnics d’immersió lingüística son titulats en LCAFE, i Graus d’educació. Tots col·legiats o registrats al ROPEC (Registre Oficial de professionals de l’esport a Catalunya).

Com és el tipus de menjar?

Empresa de cuina pròpia “7 i tria”, menjar de proximitat, amb una dieta variada i ecològica. Signada per una nutricionista setmanalment.

Hi ha seguretat a les sortides que es realitzen a les Escoles Esportives i al Tot Terreny?

Ens preocupem de complir la ràtio establerta de tècnic per nens i a més a cada excursió hi han monitors propis i especialistes que dirigeixen l’activitat d’una manera responsable i segura. Cada activitat i centre contractat compleix amb una assegurança de responsabilitat civil i la Llei 3/2008, del 23 d’Abril de l’exercici de les professions de l’esport.

Com es planteja l’activitat a la piscina i la seva seguretat?

Assumint la ràtio establerta, més el suport d’altres tècnics especialistes en el medi aquàtic. Treballant d’una manera organitzada i responsable a través de cursets i jocs dirigits. Amb la presència d’un socorrista en tot moment.

És necessari portar la samarreta d’escoles esportives cada dia?

A les Escoles Esportives es obligatòria portar-la a les excursions per poder identificar els nens i diferenciar-los d’altres possibles casals. Al Tot Terreny es important portar-la cada dia.

On es farà l’entrada dels nens?
Entrada a les 9:00 Acollida
GRUP A Parvulari Parvulari
GRUP B Ferran i Clua (porta de dalt) Parvulari
GRUP C i D Ferran i Clua (porta de dalt) Parvulari
On es farà la recollida dels nens?
14:00 15:00 17:00 Acollida
GRUP A Parvulari Parvulari Parvulari Parvulari
GRUP B Ferran i Clua
(porta de dalt)
Ferran i Clua
(porta de dalt)
Ferran i Clua
(porta de dalt)
Ferran i Clua
(porta de dalt)
GRUP C i D Ferran i Clua
(porta de dalt)
Ferran i Clua
(porta de dalt)
Ferran i Clua
(porta de dalt)
Ferran i Clua
(porta de dalt)
On es farà l’acollida dels nens?

L’acollida dels nens del grup A (P3,P4 i P5) es farà al Parvulari i els grups B, C i D (de Primer a 2n d’ESO) a l’Escola Ferran i Clua, però l’entrada es realitzarà per la porta de dalt.

Com es controlaran les al·lèrgies i les medicacions dels nens?

Es tindrà cura que el nen/a no mengi aliments d’altres nens a l’hora de l’esmorzar i dinarà una dieta apte per ell. S’avisarà els tècnics de quan se li ha de donar algun tipus de medicació al nen i es respectaran els horaris establerts amb els pares.

Què és la bústia i quin serà el seu funcionament?

La bústia es una eina que fem servir perquè els pares ens informin de qualsevol alteració en la dinàmica del nen. Tindreu una en la entrada de la porta de dalt de l’escola Ferran i Clua pels nens de primària i ESO i un altre en el parvulari pels nens de P3, P4 i P5.

Qui pot recollir al meu fill/a?

Tots els pares o tutors legals dels nens/es tenen que autoritzar amb un document signat per ells de qui recull els nens/es. Si hi hagués algun canvi es comunicarà a la bústia.

És important la puntualitat a les sortides?

Es importantíssim ser puntual a les sortides per poder tenir un desenvolupament òptim de l’activitat. Aquest any el nen que no estigui a l’hora de marxar es quedarà a les nostres instal·lacions realitzant activitats  amb un altre grup.

Què cal portar per les excursions?
 • Cal dur la samarreta que regalem a cada nen durant les escoles esportives.
 • Una ampolla d’aigua.
 • Protecció solar des de casa i a la bossa.
 • Portar gorra pel sol.
Coses a tenir en compte
  • Grup A (P3,P4 i P5):

   L’entrada el primer dia es farà pel parvulari on hi haurà plafons amb el grups. Hauríeu d’intentar arribar, deixar als vostres fills/es i marxar, per facilitar-nos la tasca de rebre als nens.

  • Grups B, C i D (de 1er de Primària a 2n d’ESO):

   El primer dia trobareu a l’entrada de la porta de dalt de l’escola Ferran i Clua, uns plafons amb llistats dels grups de nens. Només cal buscar el nom del nen/a i mirar a quin grup va.

   • Posar crema solar des de casa i portar-la a la bossa per evitar possibles cremades de sol.

   • Portar una ampolla d’aigua des de casa a més de tota l’aigua que els nens puguin beure a les instal·lacions, per combatre la calor.