Filosofia, Missió i Visió

Filosofia

El Complex Esportiu de Valldoreix és una forma de comunitat social que reuneix a persones i que es diferencia d’altres per la seva figura social.

Aquesta diferenciació sorgeix a través del sentiment de pertinença i dels mecanismes d’unió que es conformen.

El Complex està carregat d’un conjunt de valors, d’una missió, d’una història i tradició en comú, que s’evidencien, entre altres coses, en relats diaris. Involucra una comunitat de persones relacionades pels seus interessos, raons i emocions, és a dir, persones que destinen part de la seva vida a formar l’organització i a col·laborar amb aquesta. A la vegada implica una cultura, un treball diari i unes rutines personals.

Aquesta organització intenta desenvolupar sistemes perquè, tant els seus usuaris com els seus treballadors, se sentin identificats.

L’èxit dels serveis i programes que es desenvolupen en la instal·lació, així com el benestar i satisfacció dels usuaris és degut, en gran part, al nivell d’organització que s’aconsegueix i a la implicació del personal en la mateixa.

En aquest sentit, es considera un dels objectius culturals i ideològics principals dotar-nos d’un complex que assumeixi responsabilitats de forma consensuada i treball en equip.

Amb aquesta filosofia de treball és fonamental donar una gran importància al vincle que s’estableix entre els usuaris i els treballadors. Aquest servei individualitzat de la persona es tradueix, en gran mesura, en l’orientació, l’adaptació i la programació de l’exercici, afegint una coherència i uns criteris de qualitat i professionalitat, a partir de les necessitats dels usuaris.

Missió

“Garantir que el Complex Esportiu de Valldoreix, com a instal·lació de concessió pública, sigui la primera elecció de la població del municipi de Valldoreix, Sant Cugat del Vallès i voltants, oferint una experiència única en el sector de l’activitat física i l’esport, a través d’una forma d’actuar enriquidora i familiar.” 

Visió

“Ser una de les millors entitats esportives de la zona oferint una gran varietat de serveis del sector esportiu als socis i usuaris. Contribuint, així, al desenvolupament i creixement de l’esport i l’activitat física de la població de Valldoreix i voltants.”

Necessites ajuda ?